madelene


-

DÖTID!
Vi har varit ute och gått i värmen idag. Herre vad kvavt det är ute. Men nu sitter vi inne och det är lite svalare faktiskt. Det är Karlsson på taket som gäller för tillfället. Jag har lite tråkigt. Men om en timme ska vi gå till 12:an. Blir gott, börjar kurra i magen.

Om typ 22 h är jag i Stockholm! Räknar ner timmarna, som ni märker. Jag har iofs räknat ner i två veckor snart. Och så äntligen är tiden snart kommen, det är ju amazing.

Pappa fyller år imorgon. 46 år tror jag bestämt att det är. Jag har gjort hans present i form av en rebus som han ska få imorgon. Hoppas han uppskattar presenten!

Förra gången jag jobbade var i måndags, kvällen innan frisören. Då hade jag komiskt nog samma linne på mig som jag har nu. Jobblinnet? Kanske. Jaja, jag har i alla fall tagit ett efter-kort. För ni kommer ihåg före-kortet?


Visst ser man väl lite skillnad? Det är liksom tjockare längst ner och blondare. Jag gillar det! Även om det är omöjligt att få det likadant som när jag gick från frissan i tisdags...




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo