madelene


Kolmården

Idag har jag varit på Kolmården. Precis som jag skrev. Det första vi gjorde var att åka safariparken. Jag tog kort med min mobilkamera. Ska visa er det bästa kortet. Sen gick vi inne i parken och var på delfinshow, åkte bergodalbana & linbana, tittade på aporna och åt glass. Till exempel alltså. Det har varit en trevlig dag även om det blev väldigt lång, vi kom hem typ alldeles precis nyss.

Imorgon har jag en helledig dag och det ska jag fira med att gå upp rätt tidigt och springa. Sen lite senare ska jag ner till torget för att träffa Kajsa och titta på våra danstjejer som ska uppträda. Ska bli kul att se dom igen!

Jaha, vad mer då? Ja. Efter idag kan jag konstatera att jag kanske ska börja tänka om angående mitt yrkesval. Vad sägs om delfinskötare? Verkar på något sätt roligare än civilekonom. Vi får se hur det blir. Har lite svårt för fisk som lever.


Ja, bättre bilder än såhär blev det inte. Men när jag orkar ska jag lägga in bilderna från systemkameran på tigrarna, dom blev rätt fina!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo