madelene


"hemma"

Förut i telefonen när jag satt i bilen sa jag till pappa "nu är jag på väg hem igen". Hem? Är detta mitt hem nu? Ja, det är det ju. För en tidsbestämd period tack och lov.

Ja, jag har kommit till källaren igen i alla fall. Resan mellan Uddevalla och Tönsberg är inte så farlig faktiskt. 3 timmar går det på.

Jag har haft en mycket bra helg med Niklas. Det var underbart att få träffas igen och ladda upp batterierna för att vara ifrån varandra. Nu blir det länge. 6 veckor. Det blir jobbigt men ingenting är omöjligt.

Det var jobbigt att åka ifrån Niklas och köra mot Norge igen. Jag växlade mellan att känna tårarna komma och vilja vända bilen hem till Kisa och att känna att det blir bra. Men nu är jag här och det känns okej. 38 dagar kvar.

Jag har lite bilder från helgen. På det vi har ätit. Inte på någonting annat. Haha.


Vi tog en fika i lördags. I flera timmar satt vi där och pratade, supermysigt och gott


Fulvin från Norge som faktiskt är rätt så gott förgyllde lördagkvällen


Tanken var att vi skulle gå ut och äta i lördags men vi var sega och bestämde oss för att hyra film och köpa pizza och mysa på hotellrummet istället


Provade Marabous nya choklad. Riktigt god.


Passade på att handla mat i Uddevalla. Tonfisk på burk blir det att leva på i framtiden. Och så köpte jag en julmust till första adventsmyset om 2 veckor.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo