madelene


Bra lördag!

Har haft en väldigt trevlig och rolig dag med Ylva inne i stan. Beskriver den med bilder istället.


För några veckor sen fick vi hem ett reklamblad från en leksaksaffär och jag såg en perfekt julklapp till Maja. Ylva och jag promenerade i något som kändes som 100 minusgrader till denna avsides affär. Väl framme helt genomfrusna får vi reda på att just den saken är slut. Vi roade oss ändå en stund i affären och jag hittade denna tjej som ska bli mitt framtida mål vad gäller utseende. Så realistisk tjej!


Tillbaka inne i stan tog vi oss till donken där vi avnjöt två cheeseburgare


Mumma


Men dags för det vi kom in till stan för. (Låtsas)shopping!


Löste problemet med Majas julklapp genom att hitta den på BR istället. Aningen dyrare men vad gör man inte för sin lilla sötsyster. Ylva hjälpte mig att slå in julklappen. Just när Ylva kämpar som mest frågar killen i kassan "ska jag hjälpa dig att slå in den?" Ha ha ha. Visst, det tog lite tid men till slut blev det riktigt fint


Så blev det Gina Tricot. Låtsasshoppade järnet. Vill så gärna ha dom här leggingsen. På lappen i skon står det att sömmen är trasig om ni undrar. Men är dom inte snygga? Åh. Jäkla låtsasshopping.


Fortsatte in på BIKBOK men där hände något. Jag hittade denna fejkmodell av en onepiece för 99 kr och kunde helt enkelt inte låta bli. Den fick följa med hem och jag sitter i den nu faktiskt. Känner mig som en superbekväm jättebebis


Låtsasshoppingen fortsatte inne på H&M men också där misslyckades det. Jag fick med mig ett linne och en ring därifrån och Ylva den här hatten. Eller?


Så dagens resultat av låtsasshoppingen blev en julklapp till Maja, en rosa bebisoverall till mig själv, en bh, ett linne och en ring. Jag önskar att jag hade köpt leggingens på gina också. Fan alltså. Just det. Jag köpte ju en dator idag också. En packard bell. Får den på fredag när mor och far kommer hit. Kul!


Avslutar med en stämningsfull bild på Ylva bredvid granen. Som sagt. Väldigt bra dag! Om 25 dagar åker vi hem! Trevlig lördag!

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo