madelene


Söndag

Jag har kommit fram till att söndagen är ångestens dag här. Det blir jobbigt. Jobbigt att vara här.

Idag har jag så mycket tankar att jag varken kan eller vill skriva allting här. Maria åkte hem idag. Jobbigt på flera sätt. Såklart för att jag kommer sakna henne här och vi kom fram till att sen vi började gymnasiet har vi aldrig varit ifrån varandra så länge som vi kommer vara nu (!). Men också jobbigt för att jag fick massa hemlängtan. På ett sätt vill jag också åka hem. Men jag vill ju faktiskt vara kvar här och slutföra det jag kom hit för. Att jobba och tjäna pengar. Nu får vi hoppas Maria får det bra hemma så ses vi om cirka 31 dagar!

Annars har det varit väldigt lugnt idag. Mycket tv. Har även börjat fixa med lite julklappar. Kul! Blir att julhandla på internet i år. Inte riktigt samma sak men man får göra det bästa av situationen.

Men hörrni. Som sagt. 31 dagar kvar. Sen är jag tillbaks i Kisa med familjen. Längtar ihjäl mig. Ylva och jag peppar sönder inför att åka hem.

Men först har vi 4 ½ jobbvecka att klara av. Denna veckan är det tidiga passet. Vi kör på!


Fina, glada vän! ♥



Madde, förstår att du längtar hem det gjorde jag också men ta vara på tiden och upplevelsen i Norge. Familjen, Niclas och Kisa finns kvar när du kommer hem ;). Kram Emma

2010-11-22 | 19:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo