madelene


18 oktober

Jaha. Då är det måndageftermiddag och ytterligare en dag har gått. Idag var det en vecka sen vi kom hit också. Det har gått fort faktiskt. Men efter en vecka fick vi nog och imorgon åker vi hem till älskade Sverige igen. Haha. Ne, men såhär är det ju. Vi börjar jobba nästa måndag. Därför tycker vi det var läge att åka hem några dagar istället för att sitta här och ruttna vid datorerna. Dessutom ska Tove göra högskoleprov i helgen så det passar bra.

Idag har vi gått till vår nya arbetsplats. Cirka 20 min sa Mona på Manpower att det skulle ta. Med facit i handen tog det 45 minuter. Det var en bra bit alltså. Men det är bara kämpa på och traska! Lite hårt dom vintermornar när vi börjar jobba kl. 6 bara...

Just för tillfället har vi lite problem med en hälsoundersökning vi måste göra innan vi börjar jobba. Det är olika regler i Sverige och Norge med vad som gäller vissa saker och eftersom vi tänkt göra undersökningen i Sverige blir det lite problem. Men det ska nog lösa sig på något sätt!

Nu kommer två bilder från idag. Bild 1 är tagen vid Nortura/Gilde. Bild 2 är tagen på väg hem när Maria utstått skoskav i några kilometer och till slut fick nog.






Jag vill förresten tipsa om Trubbel med Håkan Hellström. Sjukt bra.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo