madelene


Medisterfarse



Färs är ett relevant ord i min vardag nuförtiden. Färs. Eller farse. Medisterfarse är vad jag sysslar med om dagarna. Jag sa ju att det var 3 stationer. Här kommer en utförlig beskrivning av vad stationerna innebär eftersom inte ens mina rumskamrater förstått vad jag gör. Jag har inte förstått vad dom gör heller för övrigt.

1. Första personen i ledet fyller en som ovan liknande bytta med 4 kg färs som kommer från ett rör. Kruxet är att fördela färsen jämt. På denna stationen har man även ansvar för att färsen inte tar slut så då och då får man springa iväg och hämta en stor vagn med massa kilo färs.

2. Nästa steg är att sätta lock på byttorna. Kan låta enkelt. Så enkelt är det inte. Byttorna är ganska fulla och locken bråkar ibland. Denna arbetsuppgift ger feta skavsår på mittenfingret. Skönt. Här får man även väga färsen ibland så att det varken finns mer eller mindre än 4 kg i byttan.

3. Som sista person sätter man Gildes märkning på byttorna. Två på varje bytta. Sen packar man byttorna i stora "lådor". 24 stycken på varje pall. 4 byttor i varje låda. Helt klart den slitigaste stationen.

Ja. Nu vet ni. Fasiken vad intressant detta blev. Skönt tidsfördriv för mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo