madelene


Så var det dags

Ja. Imorgon far vi. Jag har packat hela dagen mer eller mindre och nu börjar jag känna mig någorlunda klar. Är lite bekymrad över hur fasiken allt ska få plats i bilen och det lär inte bli så bekvämt för damerna i baksätet imorgon. Men jag tror vi alla har gjort vårt bästa för att bara packa ner det nödvändigaste (även om ett yatzy och några fotografier slank ner i min väska). Källaren vi ska hyra är bara delvis möblerad så vi har även försökt packa ner porslin, kastruller o.s.v. Men det blir nog bra det här. Det känns konstigt. Men roligt. Och sorgligt. Jag är ju så hemmakär så jag vet att det kommer bli jobbigt att inte träffa familjen varje dag. Och Niklas. Men jag måste ju lära mig någongång, haha.

Nu ska jag sova en skön sista natt i min älskade säng (för de kommande 2 ½ månaders nätterna lär bli på en madrass). Jag har bara ett påslakan, för täcket har jag packat ned. Men det är lika bra att jag lär mig att inte vara så bekväm.

Om allt går som det ska kommer det nog ett inlägg imorgonkväll. Jag hoppas det!

Om inte så hörs vi när vi hörs!


En toppenbra bild på min packning

Jag fick välja vad vi skulle äta ikväll. Är det en överraskning att det blev taco? Nu blir det nudlar och fiskbullar framöver!

Till Maja från mig

Jag gav familjen ett inramat fotografi på mig själv. Haha, självgod? Äsch. Jag vill bara ge någon sorts tröst för när de kommer sakna mig som mest!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo