madelene


Home sweet home

Hola!
Kom hem igår men var rätt trött och kvar i Stockholm så det blev inget inlägg. Men nu är jag hemma i Kisa och datorn är fullproppad med bilder från min rent ut sagt jävligt underbara vecka.

Jag har ju aldrig åkt charter tidigare och aldrig riktigt känt behov av att göra det heller. Men åh, jag har ju inte vetat vad jag har missat. Vilket paradis det var. Underbart väder, god mat och drinkar och bästa sällskapet. Så nu ska det komma bilder och uppdatering från mina sju dagar. Men inte i samma inlägg. Det blir för mycket. Därför kommer det dagsinlägg. Känns det okej? Det gör det för mig!

Då kör vi:                                                  DAG 1


Vi flög upp ur sängen halv fem och fick skjuts till Arlanda. När vi checkat in och allt det där åt vi en goood frukost.


Trött och pigg. Mätt. Väldigt förväntansfull och glad och pirrig!

Thomas Cook. Vår nya vän

Lugnade nerverna med en gin&sprite på planet. Det var roligt att flyga förresten! Ibland kändes det ju som en liten bergodalbana och då blev man ju lite rädd men det var ingen större fara! Förutom den djäuvlska smärtan i öronen när vi landade....


På bussen till flygplatsen. GLADA!


När vi efter en lång,snabb och varm bussresa kommit fram till hotellet bytte vi genast om och sen checkade vi in området. Det var ett fint hotell! Vi åt lunch i snacksbaren och sen hängde vi vid poolen. Helt underbart. På kvällen åt vi middag och sen tog vi en promenad längs stranden bort till Maspalomas. Och även om inte Niklas ser ashappy ut när jag pussar honom så var vi glada!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo