madelene


111212

Jag vill börja med att be alla läsare(speciellt hestarna) om ursäkt för den dåliga uppdateringen. 4 dagar sen sist, när hände det senast? Eftersom jag vet att ni vill veta kommer snabb uppdatering sen sist:

Fredags: Satt i skolan några timmar utan att plugga någonting alls. Kom hem och såg till min stora förtjusning att jag har en toalett igen. Åt blodpudding med saffranssemla till efterrätt. Åt taco och sov till idolfinalen hemma hos Oscar.

Lördags: Jag och Oscar åkte till Kisa och gick på kalas. GullMaja har ju fyllt 9 år. Träffade familj och släkt och åt taco. Gott. Spelade alfapet med mor och far innan vi åkte tillbaka in till Linköping. Vi gick till Platå där Ylva och Maria satt och drack vin. Satt på Platå i flera timmar och drack öl och pratade med ovan nämnda och hade mycket trevligt. Gick hem runt halv ett och tittade på Gudfadern. Otäck film.

Söndags: Åt bacon till frukost och åkte till Skäggetorp och åt mat och tittade på film. Effektiv dag.

Idag: Har varit i skolan och haft föreläsning. Tentaångesten kryper sig allt närmre inpå. Catti hade bakat busselullar som vi åt. Himla gott. Har varit hemma några timmar nu och bl.a. gjort pastasallad, lyssnat på Lena Ph samtidigt som jag förgäves sökt igenom min garderob efter snygga kläder som jag hoppades att jag hade glömt att jag hade. Har också förgäves letat efter en luciakonsert imorgon. Hittade en för 160 kronor. Driver dom eller? Har pratat med Janhed i telefon och tänkt på hur mycket jag saknar henne.

Nu: Ska ta mig på myskläder och lägga mig i soffan och leta efter nåt bra på tv. Ska så småningom sova själv för första gången på nästan två veckor och imorgon klockan åtta planerar jag att infinna mig i skolan och plugga. Hur det går får vi se.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo