madelene


120305

SKRÄLL. Jag är fortfarande vaken. Sen sist har det hunnit sprängas en glödlampa här. Kul när det händer något. Jag sitter och väntar på Filip och Fredrik och att mitt hår ska torka så jag gör så att jag slänger upp lite bilder helt enkelt. Kul!


Börjar med denna från min öldejt med Catti och Oscar i fredags. Härligt var det!

Drack en massa öl och åt middag på Steves och levde allt annat än studentliv

Nu är det lördag och här är Maria och ölälskaren Ylva utanför Ylvas port

Såg den här det första jag gjorde när jag kom in. Världens sötaste lilla ugn. Plåtar och galler för mini-människor. Ylva har tyvärr aldrig använt den, synd kan jag tycka

Tog en kik i kylskåpet och där fanns två ketchupflaskor och två burkar majonäs. Bra med dubletter tycker nog Ylva. (i duschen fanns cirka 27 likadana schampoflaskor men det tog jag tyvärr inte kort på)

Förutom ketchupen och majonäsen så var det ganska så tomt i kylskåpet

Tur! Då fick ölen plats

Sen tog vi en promenad i soliga Kalmar in till stan och jag fotograferade som en galen turist. Längst bort här finns "gräddhyllan" fyi

Här är en bro och solen och lite vatten.

Här är Maria när hon är glad för hon har köpt öl på en uteservering vid vattnet som man såg Ölandsbron ifrån!!

En öl.

Maria och Ylva.

Vi lagade tacos hemma hos Ylva och det var minsann första gången hon använde den stora av sina plattor. Tacosen blev även en utmärkt frukost dagen efter att vi varit på Fetaste festen - alla får komma som vi ägnade lördagskvällen åt med Ylvas kalmarvänner. Det var trevligt! Alla var på festen och tillslut kom polisen och besökte fetaste festen. Men då var vi på Max och jag har upptäckt att de faktiskt har Sveriges godaste hamburgare.

Jahapp, det var det! Tack Ylva för att du bjöd in oss till din vackra takvåning med havsutsikt. Jag återkommer i sommar någongång!


Får det här mig att låta som lat eller allmänt skön och chill?

2012-03-05 | 23:14:45

helt klart chill!

2012-03-06 | 07:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo