madelene


120501

Det har visst gått ett tag sen sist men jag har haft underbara härliga dagar i Kisa med familjen och Chorre. Sammanfattning kommer här:

Fredag - var på begravning, det är såklart aldrig kul men det var väldigt fint. Sen åkte jag med familjen in till stan och köpte mina älsklingsskor som jag har trånat efter så då var jag glad och sen fick vi med oss Chorre hem till Kisa och då blev jag ännu lite gladare. Fredagkvällen bjöd på födelsedagsfiring av mamma med taco!

Lördag - Kalasdag i Idebo! Men började dagen med att springa några kilometer och inse att den kondition jag jobbadde upp på friskis under en period tyvärr har försvunnit igen. Alltid tråkigt när sånt händer! Men jag deppade inte utan åkte och åt god mat med fin släkt och firade världens bästa farmor och mamma istället!

Söndag - lugn och fin förmiddag med Chorre och livefotboll på eftermiddagen. Det var kallt men ganska trevligt! På kvällen blev det söndagasmiddag och yatzyspel och mys med Chorre.

Måndag - Valborgsmässoafton och soool! Jag och Chorre gjorde lite nytta när vi oljade vår soldäck hemma och sen belönade vi oss själva med sallad och solhäng och Chorre gjorde konster och vi bara myste på en gräsplätt i Kisa. Sen åkte vi till systemet och köpte öl och sen åkte vi hem och solhängde ännu mer. Framåt kvällen blev det grillat för första gången iår och det var ju gudomligt gott. Sen tittade vi på majbrasa och raketer och avslutade kvällen med yatzy och kortspel! Himla bra dag.

Tisdag - Idag har vi återigen haft en lugn och fin förmiddag med god frukost och Entourage och solhäng innan vi tog tåget hem till Linkan igen med viss separationsångest. Det är lite som semester att komma hem. Man kopplar av på riktigt. Men här i Linkan har vi också kopplat av ganska bra med glass i stan och sen mys på bryggan vid stångån. Nu har vi ätit fruktsallad till kvällsmat och ska sova. Det blir kortvecka i skolan men tre dagar överfulla med plugg och projektgruppsfix. Däremellan ska jag hinna tvätta, träffa Maria, kolla senaste desperate housewives och kanske träna lite. På fredagkväll (i 1 grad och snöblandat regn, vadfan?!) ska jag springa omkring i overall på universitetet för då är det utekravall och på lördag har jag andra storslagna planer med bra människor (även detta i snöregn.. må vädergudarna vara snällare än så) så det blir en toppenhelg som helt klart är värd att kämpa i tre dagar för!

(här hade det ju varit trevligt med en massa bilder från dessa dagar och de bilderna finns faktiskt men dessvärre på Oscars telefon och det går inte så bra för mig att överföra dom till min telefon så det får gå utan)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo